tisdag 24 januari 2012

Öl och apvirkning

Igår och idag är jag hemma från jobbet pga magsjuka. Känner mig ok idag, men vi har ju regel om 48 timmar på jobbet, så det får gälla oss pedagoger också. Det blir virkning för mig idag. Började på en apa när vi åkte till Bredaryd i helgen. Huvud och kropp virkas i ett, men armar, ben och svans ska sys på.
Nu när jag sytt på ögon ser den mer ut som en uggla, Hoppas den ändrar utseende när mun och övrigt är fastsytt.


Vi var alltså i Brearyd i helgen. Det var öl och whiskyprovning på Brearyd värdshus.  Vi var 15 personer som åkt dit. Jag och Stephan från Varberg och de övriga från Halmstad. På vägen dit snöade det kraftigt hela vägen och det kom minst 10 cm där borta, inte lika mycket här i Varbeg. Det tog nog 2 1/2 timme att köra dit, men bara 1 1/2 timme hem. Då var det plogat och saltat. Vi hade mycket trevligt där  och det var god mat. Vi provade bla. hallonöl och färsköl, inte någon favorit precis. I rummet där vi provade whisky, hade de en utställning med massa oöppnade ölflaskor.
Förresten så har jag inte fått någon kommentar från min hemliga garnbytarvän. Det är problem på blogspot att ge kommentarer. Jag har märkt att på vissa går det attt kommentera på, men på en del blir det bara vitt när man ska öppna bloggen. Hoppas det inte är så på min. Det vore trevlig och se om någon lämnar en kommentar här, så jag vet om det går eller inte.

4 kommentarer:

virka liten kaka sa...

Ja visst va dom fina! :) Vet inte, vad menas med ruggade? =) Dom är jätte varma iallafall så de är bra

Kram

Anonym sa...

Åh äntligen kan jag göra en kommentar hos dej har försökt massa gånger men det har inte gått har inte ens kommit in till kommentarerna .
Ja det är jag som är din hemlisvän , jag har skickat paketet idag så du bör ha det i morron hoppas verkligen du kommer gilla det , hmm om ja skulle försöka mej på en liten ledtråd tro är jätte svårt men , jag gillar att fota o promenera . Kram på dej

Anonym sa...

Hej igen har du avslöjat mej mån tro ? Om du har det kan du väl lämna en kommentar på min blogg Ha de

StinasLoppis m.m sa...

Japp du har avslöjat mej bra jobbat