fredag 2 mars 2012

Amigurumihundar

Fick ett sms från bilblioteket att boken "Amigurumihundar" låg och väntade på mig. Jag åkte dit och lånade den, det fanns även en annan bok som jag beställt, men inte fått sms om. Så det blev två låneböcker. Den andra heter "Upptäck naturvetenskap i förskolan", skriven av Karin Persson Gode. Den innehåller massa olika experiment att göra tillsammans med barnen i förskolan. Jag kan rekommendera den.
Boken om virkade hundar är skriven av Mitsuki Hoshi, hon är japanska men boken är översatt på svenska. Jag blev lite besviken för alla mönster är på diagram (eller vad det heter) och det har jag inte virkat efter förrut. Jag får väl läsa och pröva.
Men först ska jag virka färdigt Jannas drake, håller på med taggarna nu.

3 kommentarer:

Lubbsen sa...

Visst är den bra! Alltså Upptäck naturkunskap i förskolan. Jag har även läst hennes forskningsrapport om naturkunskap för de allra yngsta barnen i förskolan. Mycket givande. Ang. diagrammen så passa på att försök och lär dig. Finns hur mycket gratis mönster här på nätet som är i diagram.... jag önskar jag hade tålamod att lära mig! Kram kram

Suss sa...

Det funkade ju! :-) Jag fick bort den genom att byta till gamla blogger-gränssnittet och sen gå in på inställningar - kommentarer och ta bort ordverifiering eller något lknande... Får se om det börjar välla in spam nu.

Fru Bäver sa...

Va kul att du också har sångpåse! Några tips på sånger som barnen gillar speciellt mycket?