söndag 21 oktober 2012

Sjal med stora spindeln.

I tisdags var jag och köpte garn till en sjal med spindelmönster. Köpte tre nystan Tilda färg 569. Grå kallade dom det, men jag tycker det ser mer jeansfärgat ut. Mönstret är efter Drops 99-13, men jag är dålig på att följa diagram och blev jätteglad när jag hittade Sannas "översättning" https://dl.dropsbox.com/u/50931177/spindelsjal.pdf

Dessvärre fick jag brev från sjukhuset att jag fått operationstid redan om två veckor. Jag ska opereras för carpaltunnelsyndrom. Det är skönt att få tid så snabbt (var på vårdcentral i början av oktober), men nu måste jag virka fort så sjalen blir klar innan. Jag kommer att bli sjukskriven i 4 - 6 veckor och för antagligen inte virka under den tiden. Tur jag tycker om att läsa, och så får det bli långa promenader.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Typiskt oss som handarbetar att relatera allting till våra pågående projekt! Skönt att du fick tid för operation snabbt och hinner du inte klart spindelsjalen före så får det väl bli efter, :-)
Lycka till med båda sakerna!

skapa och inreda sa...

Din spindelsjal kommer att bli så fin i den härliga färgen.
Önskar dig lycka till med din operation.
Länken du hänvisar till vill inte fungera.
Annika

Anonym sa...

Du hittar den på Saannisdesign.blogg.se

Jättefin färg! Tydligen är det så att Svarta fåret bara har färgnummer och det är upp till butikerna att hitta på ett namn och där verkar man ofta ha lite problem med synen ;0) Kan bli väldigt förvirrande, minst sagt.

mvh Agneta

Suss sa...

Hoppas det går bra med operationen! Jag skulle bli tokig utan handarbete så länge, nu när jag vant mig. Men man kan alltid hänga på facebook. :-P