söndag 19 februari 2012

Fler dockkläder

Nu har jag stickat en overall till Emmas docka. Den gick jättefort att sticka. Den stickas på rundsticka och strumpstickor, så jag slapp att sy så mycket. Nästa helg kommer barnbarnen hit upp och har då sina dockor med sig. Ska bli kul och se om kläderna passar.
Det är tur att det finns dockor kvar från de vuxna barnen, så jag kan prova och se hur de kläderna ser ut. Hoppas Emmas docka är lika stor som denna.


Emma ringde i fredags och bad att vi skulle köpa en nappflaska till hennes docka också. Wilma fick en till sin Skrållan, när hon fyllde år. Emma vill ha en i en annan färg. Men det ska väl vara välling i den?  sa jag. Då är den ju vit. Men mormor, Wilmas är ju rosa där uppe, jag vill ha en annan färg där.
Det var korken som var rosa, det kom inte jag ihåg. Jag får åka till BR och titta om de har någon docknappflaska i olika färger på korken. Det var där jag hittade Wilmas flaska.

4 kommentarer:

Suss sa...

Hehe, de små vet precis hur de vill ha det. Hoppas du hittade rätt nappflaska. :-)

Anelma handarbetar sa...

Spännande mönster! Dockan är jättefin i kläderna, så jag hoppas att det passar vidare och att du hittar rätt färg på nappflaskan.

Kram Birgit

Christel Wijk sa...

Vilken fin overall eller onepiece som det så modernt heter nu för tiden. Den blir hon säkert jätteglad för.

Lena sa...

Vilken fin overall. Vilken trevlig blog du har. Det är kul att göra dockkläder. Min flicka har växt ifrån dockorna (hon är nu 15 år). Men jag har två gudbarn som blir snart idockåldern.
/Lena